Överraskningseffekten är inte det viktigaste för mig.

Dagen efter.

Jag dricker aldrig alkohol på julafton, men på juldagen känner jag mig alltid bakfull ändå. Och det är väl all spänning som på något sätt släpper. Inte så att jag har massa skyhöga förväntningar, men ändå. Jag har minskat på det mesta, gör bara det jag vill göra.

Jag sover ändå aldrig natten innan julafton. Jag går runt i huset och hör hur de andra snarkar, själv lyckas jag aldrig få till det där med sömnen. Ändå tycker jag inte att jag stressar, det är nog mer så att det har blivit en ond cirkel att jag inte somnar.

Nu är i alla fall julaftonen över och det var en fin dag. Jag brukar säga att jag inte är så mycket för presenter och julklappar, men nu har jag något jag bara måste få visa er! Kolla in min fina termosmugg! ❤️

Framsida

Baksida
***
Den lär bli flitigt använd! Jag fick den i julklapp av min man… men här kommer ett erkännande: Jag har själv gjort beställningen och övertalat min man att ge den till mig i julklapp. Fånigt kanske, men jag ville så jättegärna ha just den här! ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s