Här sitter jag och räknar matematik

Matte har aldrig varit min starka sida. Snarare tvärtom. Jag minns hur jag led mig igenom de urtrista mattelektionerna i skolan. Och jag minns också att jag tänkte Jag kommer ändå inte att behöva räkna matte när jag blir vuxen.

Well, som vuxen måste jag ju faktiskt göra det ibland. Och nu blir det ännu mer.  Idag har jag ägnat lång tid till  i huvudsak just matematik, jag har ett papper som är alldeles fullklottrat med olika uträkningar.

Jag ska nämligen starta egen firma där jag kommer  kunna erbjuda flertalet tjänster som författarcoaching, författarföreläsningar, skolbesök, textrespons och skrivarworkshops på beställning. Och att ha egen firma är förstås en fördel när man är författare också. 

Det känns spännande. Och jättekul … fast lite ( okej, mycket) skrämmande också.

Det är så tillvaron ser ut som författare: Spännande, jättekul och lite skrämmande.

Man måste hela tiden våga blicka framåt. Hela tiden.

Även när man inte ser vad som ligger där framme. Även om man vet att det finns stup där man lätt faller över kanten.

Det är bara att trampa på!

Och en sak som jag alltid har i bakhuvudet är att samarbete alltid är ett plus! Alltid! 🙂 

(Och en sak till: Om någon som läser detta har egen firma och har viktiga tips till mig så tar jag förstås tacksamt emot dem!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s