Ett år sedan min signering i Karlsborg!

20171203_193036
Signering i Karlsborg

Igår var det ett år sedan jag var på min signering i Karlsborg. Det var verkligen jättekul!

Det är tur att Facebook håller koll på dagarna åt mig … där kunde jag läsa detta bland mina minnen:

Idag har jag signerat böcker på Karlsborgs bokhandel. (Ugglan.) Utanför bokhandeln såg jag en stor bild med mig och en stor bild med Lars Wilderäng, och det är kul när det är bra skyltat att man ska komma dit. Lars Wilderäng är en författare som det går mycket bra för, en sådan som jag har mycket att lära av. Han signerade samtidigt som mig, och vi fick en intressant pratstund!

Jag sålde tio böcker till nya läsare, och bokhandeln har nu laddat upp med ett litet lager av signerade exemplar av Den blomstertid nu kommer för den som vill köpa den signerad! En perfekt julklapp!

Jag hade många roliga samtal. Det är så kul att vara ute och prata med folk, framförallt om handlingen i boken men också rent allmänt om alla de ämnen som berörs. En del vill också prata om författarskap och ha tips på hur man skriver en bok. En mycket givande dag där jag har fått utöva det allra roligaste med att vara författare. ❤

20171205_135029
Karlsborgs bokhandel

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s