Researchkoll i Skövde med omnejd!

 

20181022_135940

Idag har jag varit ute på researchkoll i Skövde med omnejd.

Jag har kollat upp de platser som ska vara med i mitt kriminaldrama och kollat hur verkligheten ser ut jämfört med det jag skrivit. I vissa lägen såg jag detaljer som gjorde att jag behövde tänka om eller skriva på ett annat sätt … men sakta börjar saker falla på plats.

Idag har jag kollat upp Kilbacken, Norrmalm, Centrum, Östermalm, Tibro, Mölltorp, Mullsjön, Karlsborg, Skultorp. Samt busshållplatser, bankomater, lekplatser, vårdinrättningar och olika uteställen och restauranger. Allt för att se vad som funkar  (men också vad som inte funkar) att bakas in i min story.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s