Klart att män kan läsa Den blomstertid nu kommer!

Tävling bloggFoto: Tommy Sjölin.

***

Målgruppen för Den blomstertid nu kommer är Unga vuxna. Men det betyder inte att boken lämpar sig mindre för vuxna som inte räknas till gruppen ”unga”. Många vuxna kvinnor har läst den och gett mig väldigt fina omdömen och recensioner.

Men män då? Kan inte de läsa boken?

Jo, det kan de absolut!

Här handlar det förstås mer om hur man är som person, än om man är man eller kvinna. Om man bara är intresserad av att läsa skräckböcker så skulle jag inte tro att man gillar boken, men det finns ju kvinnor som bara läser skräck också.

Jag vet flera män som läst boken med stor behållning och gett den fina omdömen.

***

Igår fick jag denna fina recension skickad till mig:

”Den blomstertid nu kommer är välskriven. Historierna som berättas är berörande, jobbiga och engagerande. Jag började tänka på Jonas Gardells bok Ett ufo gör entré, då den precis som denna bok handlar om mobbning. 

Boken är läsvärd och den ger läsaren en stor upplevelse. Till och från kunde jag inte sluta läsa då jag verkligen ville följa karaktärerna.”

Joakim, bibliotekarie från Enköping.

***

På tal om män som läser min bok så kom jag att tänka på denna lilla bild med tillhörande text från NLT (Nya Lidköpingstidningen) den 21 juni.

Frågan som ställdes var ”Vad är ditt bästa boktips inför sommaren?” 

Ett av tipsen ser ni nedan:

20180621_150310Och för den som undrar: Den funkar lika bra att läsa på hösten också! 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s