Ett år sedan min bokrelease idag!

Det är en mycket speciell dag idag. Det var nämligen exakt ett år sedan jag hade mitt boksläpp för Den blomstertid nu kommer.

20170919_153641Foto: Maria Richardsson

Jag kommer ihåg att jag den kvällen fick frågan vad som var det häftigaste som hänt mig sedan mitt utgivningsbesked. Det var en enkel fråga att svara på. För det var ju naturligtvis det som hände just då. Mitt boksläpp, min releasefest. Om jag fick samma fråga idag så skulle jag svara samma sak.

FB_IMG_1506146199085
Foto: Mia Hagström

Boksläppet var på Stadsbiblioteket i Skövde, en plats som kändes hur bra som helst. För det första var det gott om plats, och för det andra så var man omgiven av böcker överallt.

Jag hade releasen under två timmar en fredagskväll, och det var en öppen release, vilket innebär att alla som ville fick komma. Jag bjöd på snittar, snacks och bubblig dryck. (Alkoholfri eftersom vi var på ett bibliotek!)

Foto :Ola Hendberg

Petronella Simonsbacka, en mycket god vän till mig var med som min Sidekick och intervjuade mig i omgångar allteftersom det droppade in folk.

bokslapp-67Foto: Ola Hendberg

Och så läste jag ett stycke högt ut boken.

bokslapp-19Foto: Ola Hendberg

Min man lämnade ut böcker och tog betalt vid ett särskilt bord, och jag satt vid ett annat bord och signerade och försökte få en liten stund att prata med alla mina blivande läsare.

Foto: Ola Hendberg

En av de roligaste sakerna var att jag hade bjudit in min klassföreståndare från högstadiet, det var nämligen han som en gång för mycket länge sedan fick mig att förstå att mina drömmar kunde bli på allvar. Han gav mig fantastisk respons på mina uppsatser i nian och för det är jag honom evigt tacksam! I nian lovade jag honom ett exemplar av min första bok om jag skulle lyckas bli utgiven författare, och det löftet höll jag. Han fick också ett tack i boken! 🙂

Foto: Ola Hendberg

Att signera var precis så fantastiskt som jag hade trott att det skulle vara, och stundtals ringlade kön sig lång. Jag sålde över 50 böcker på två timmar!

bokslapp-30Foto: Ola Hendberg

Efteråt gick jag ut med några nära vänner och skålade i RIKTIG bubbel!

20180922_230614

Foto: Maria Richardsson

Det var en FANTASTISK dag! ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s