Jag kommer vara med på Bokmässan i Göteborg!

Nästa helg är det dags för Bokmässan i Göteborg. 🙂

***

Förra året hade jag mitt boksläpp helgen innan så jag var alldeles ny som författare då. Jag var där under lördagen och hade på mig min nya t-shirt med bokomslagstryck … och förstås min signeringshatt!

Jag blev videointervjuad av trevliga Kerstin Önnebo i Skrivarpodden (som för övrigt vann pris på mässan för Sveriges bästa skrivarpodd.)

Och så blev jag och Emma Johansson intervjuade av Björn Kohlström i SmåLits monter om att skriva för Unga Vuxna. Emma Johansson släppte sin bok Papperssjälar nästan samtidigt som jag, fast på Vox by Opal Förlag. En riktigt bra bok för övrigt!

(Bilder från förra året kommer nedan.)

Det var en härlig dag som avslutades med en god drink på ett av mina favvoställen i Göteborg, hotell Dorsia!

***

I år kommer jag istället att vara på bokmässan under hela torsdagen, jag kommer nämligen att vara aktiv i en monter då, och den som vill köpa Den blomstertid nu kommer signerad kommer att ha möjlighet att göra det. Närmare detaljer om var jag kommer att befinna mig och vad jag kommer att syssla med kommer lite längre fram.

***

Foto: Petronella Simonsbacka.

Länk till Skrivarpodden hittar du här: http://skrivarpodden.libsyn.com/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s