Igår var det premiär för mig som cirkelledare.

Det är så lätt att vara rädd för förändring, men förändring innebär också utveckling. Och alla behöver vi utveckling. Om jag hade undvikit allt jag varit rädd för tidigare så hade jag aldrig blivit utgiven författare. Men nu är jag det! Mycket på grund av hårt arbete förstås, men också för att jag vågade kasta mig ut i det som var okänt.

Och igår trampade jag upp en ny stig. Det var dags för den allra första sammankomsten i min allra första skrivarkurs. Idag sitter jag här och summerar. Funderar på hur det gick. För mig var det jättespännande, och jag tyckte det var hur kul som helst. Alla lär vi oss av varandra. Jag har mycket jag vill lära ut till mina deltagare, samtidigt lär jag mig naturligtvis mycket av dem. Ser fram emot fortsättningen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s