Mina tankar för ett år sedan!

Idag hittade jag ett roligt minne på facebook, en text jag skrev för exakt ett år sedan. ”Den blomstertid nu kommer” är utgiven i september 2017, så detta skrevs drygt två månader innan det:

***

16 juli 2017 kl. 10:18 · Skövde ·

Det är många som sagt till mig ”Det ska bli jättekul att läsa din bok.” Många…

Jag vill bara att alla ni som sagt så ska veta hur OTROLIGT det kommer att kännas för MIG att just du/ni vill göra det… Jag är såååå spänd på att få höra vilken karaktär ni fastnar mest för, vilken scen som berör er mest, vem i boken som är mest avskyvärd… Det kommer bli så spännande så det är helt sanslöst… 😃😃😃

Samtidigt vet jag ju att boken inte kommer att gå hem hos alla, och just det faktumet är något som känns väldigt jobbigt, men trots allt nödvändigt att tänka på… 🤤Som författare måste man ju lära sig att hantera även den biten… (Leon har erbjudit sig att läsa kommande recensioner av boken INNAN jag gör det… så kan han gömma undan tidningen för mig om det skulle behövas… 😂😂😂)

***

IMG_4795 (003)Bild: Petronella Simonsbacka

***

Nu sitter jag här och boken har varit utgiven i tio månader.

Fråga 1: Blev det så som jag skrev? Kändes det verkligen otroligt för mig att folk ville läsa boken?

Svar: Ja, det gjorde det!

Fråga 2: Behövde Leon gömma undan några tidningar?

Svar: Nej. Böcker recenseras inte så ofta i tidningar längre, och min bok blev istället recenserad på olika bokbloggar. Och eftersom alla recensioner jag fått hittills varit väldigt positiva så har jag inte behövt handskas med dåliga recensioner.  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s