Författarkurs i Skövde!

Jag ska vara ledare för en författarkurs framöver. Det känns oerhört kul och spännande. Kursen kommer att vara i Skövde och anordnas av Studiefrämjandet.

 

Tryck på länken nedan och gå in och läs!

https://www.kurser.se/utbildning/bruket/skrivarkurs-att-skriva-en-bok-754778

Jag har naturligtvis ett upplägg för hur kursen ska utformas, men jag hoppas på mycket diskussioner och att VI tillsammans utformar upplägget lite efter vad just ni vill fokusera på.

 

20171010_122034Så här ser min debutbok ”Den blomstertid nu kommer” ut. I författarkursen kommer vi att prata om hur man gör för att skriva en bok, och hur man gör för att få den så bra som möjligt. Jag kommer att berätta om hur jag gjorde för att skriva min bok och hur jag sedan fick den utgiven, men vi kommer också att titta på hur andra har gjort.

Vad är dina styrkor som författare? Och vad är dina svagheter?

Hur skapar man starka karaktärer? Hur får man dem att bli trovärdiga, och hur gör man för att läsaren ska känna det som om hen är med i berättelsen?

Hur skriver man ett synopsis och måste man skriva scenerna i ordning? Vad gör man när man inte orkar skriva mer, när orden inte vill ut? Och hur skriver man det där följebrevet till förlagen?

Låter denna kurs som något för dig och om du har möjlighet att ta dig till Skövde så tycker jag absolut att du ska gå in och anmäla ditt intresse!

20180203_121356(0)Här en bild på mig och min bok från när jag var utställare på Smålit (Smålands litteraturfestival) i februari! Och för alla er som har samma dröm som jag hade innan min bok blev antagen:  Ja, det är precis så coolt som jag trodde att signera böcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s