Att känna sig insnöad

Ja, det är snö ute, men det här inlägget handlar inte alls om det. Det handlar om att det ibland kan vara svårt att byta värld hur som helst.

Om man har suttit och skrivit på sin story och varit inne i ett riktigt flow och så helt plötsligt ska man gå bort därifrån och umgås med folk på vanligt sätt. Inte alltid det enklaste, för hjärnan är fortfarande delvis kvar i storyn.

Om någon frågar vad man gjort så menar de oftast i den där vanliga världen. Så även om man vill prata om sina karaktärer dygnet runt så går inte det. Ibland får man ta några djupa andetag och säga saker som ”Ja, nu väntar man verkligen på våren” istället för ”Herregud, du anar inte vad Sussi har gjort!”

Och en sak till att tänka på kan vara att det är bättre att fälla en replik som ”Det vore skönt med semester” istället för att säga ”Jag undrar vilken månad som är bäst för att ha ett releaseparty …”

Om man nu inte skulle hamna på en tillställning med andra skrivande människor … för där är sådana diskussioner ofta väldigt välkomna! 😃

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s