Att gå i väntans tider …

Ni vet de där statusarna som dyker upp på facebook om vad man skrev just detta datumet något annat år … Idag blev jag påmind om hur mycket som har hänt i mitt liv det senaste året. Så här skrev jag nämligen för ett år sedan:

”Åh, denna väntan … Så oerhört jobbigt och så fantastiskt på samma gång. Förlaget har bett om mer betänketid, men har meddelat att det är mycket nära ett beslut nu. De har sagt att de gillar min bok MYCKET, den stora frågan nu är bara om de gillar den så mycket att de vill ge ut den. Ska jag lyckas passera nålsögat?

Här går jag och ältar karaktärer, dialog och bokens händelser i mitt inre dygnet runt. Med ständig hjärtklappning.”

Det skulle dröja ytterligare drygt en månad innan jag fick det slutliga beskedet. Men det kvittar ju egentligen fullständigt eftersom det slutliga beskedet var ett JA!

20171010_121854

Att bli utgiven på ett traditionellt förlag var en lång process, men DET GICK!

Självklart handlar det mycker om att ha en bra story och starka karaktärer, men glöm inte att när själva boken är färdigskriven tar ett helt annat arbete vid!

SÅ GE INTE UPP!!!

 

 

En tanke på “Att gå i väntans tider …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s