Lyckad signering i Karlsborg!

20171205_135029Första advent var det julskyltning i Karlsborg, och den dagen var jag och Lars Wilderäng på Karlsborgs bokhandel (Ugglan) och signerade böcker. Det var sååå kul!

Jag sålde 10 böcker och hade VÄLDIGT många besök och intressanta samtal vid mitt lilla bord! Hur kul är det inte att få höra att en av mina bokköpare försökt få tag på min bok ett tag för att hon hört andra säga att den var så bra, och att hon blev jätteglad när hon hörde att jag skulle till Karlsborg och signera! Den känslan är svår att förklara … Och att få höra att jag borde hålla en författarkurs för att jag har så bra råd att ge! Kan ni tänka er den känslan? Rätt nice kan jag meddela … 😃😃😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s