JULKLAPPSTIPS!

20171010_122034Eftersom detta är min författarblogg och min förhoppning är att få många nya läsare till min bok så vill jag bara meddela att Den blomstertid nu kommer kan beställas både från Adlibris, Bokus, Cd-on och Ginza.

Om du hellre vill köpa den i en bokhandel så gå till din bokhandel och fråga efter den. På många ställen kan de beställa hem den om de inte har den i butiken.

Söndagen den 3 december kan man köpa boken signerad på Karlsborgs bokhandel (Ugglan) mellan klockan 14.00 och 16.00. Självklart kan du ta med din bok dit och få den signerad vid det tillfället om du köpt den någon annanstans. Välkommen dit för att kolla in om boken kan vara något för dig eller någon du känner! Målgruppen är unga vuxna men jag har väldigt många läsare som varit betydligt äldre än så som gett jättefina omdömen om boken! 😃20171010_12190720170925_093209

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s