Min bokrelease!

FB_IMG_1506146199085Foto: Mia Hagström.

I fredags var det dags. Den stora dagen var här …  Som jag hade längtat! Som jag hade väntat! Större delen av mitt liv faktiskt, om jag ska vara ärlig. Releasen skulle hålla till på Stadsbiblioteket i Skövde mellan klockan 17.00 och 19.00. Det svåraste var planeringen, jag har ju själv aldrig tidigare varit på ett boksläpp. Jag bestämde mig för att severa cider i plastchampagneglas. Alkoholfri eftersom tillställningen var på ett bibliotek. Jag gjorde olika sorters snittar, hade ost och oliver på tandpetare istuckna i en melon, chips, ostbågar och salta pinnar. Mängden var omöjlig att beräkna, det var en öppen tillställning och inbjudan hade gått ut på sociala medier, så jag fick chansa. Jag gjorde så mycket jag hann (tänkte att det är bättre att det blir för mycket än för lite) och så tog jag hjälp av två vänner samt äldsta sonen. Jag blev intervjuad av SLA precis innan släppet och sen började folk droppa in. Jag sålde sammanlagt 52 böcker. Folk minglade runt och det fanns också stolar att sitta på. En nära vän till mig, Petronella, var med under hela eventet och hade små författarintervjuer med mig. Jag läste också ett stycke högt ur boken. En av de stora höjdpunkterna under kvällen var också att jag fick chans att överlämna ett signerat exemplar av boken till min klassföreståndare jag hade under högstadiet. Jag lovade nämligen honom detta för 30 år sedan eftersom han var den som fick mig att våga tro på att jag kunde bli författare. Ett tack i boken fick han också. Hela dagen var fantastiskt lyckad, jag är helnöjd. Efter releasen gick jag vidare med några nära vänner och firade boksläppet!

2 reaktioner till “Min bokrelease!

  1. Eller hur! Det var ju signeringskö nästan hela kvällen. Du och Petronella jobbade så bra ihop. Och det var hemskt trevligt att höra dig läsa högt ur boken. Gåshud-ögonblick. Skoj att ni sålda så många böcker.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s