Recensioner på gång …

Alltså, det här med att bli recenserad … Det är drömmen att bli recenserad när man skrivit en bok. OM man får positiva recensioner vill säga …

Well, har man gett sig in i leken så får man leken tåla!

Recensionsexemplaren har börjat skickas ut, men första recensionsdagen är inte förrän på bokreleasedagen, den 22 september. Fridah Jönsson som bloggar på indiepopochskit.blogg.se är en av dem som skriver om min bok på sin blogg och jag bara måste dela med mig av detta:

 

”- Coola Maria Richardsson har skrivit boken ”Den blomstertid nu kommer” som handlar om fyra tjejer i nian på 80-talet. Ordföljden ”fyra tjejer i nian på 80-talet” gjorde att jag kastade mig över den och jag känner igen ALLA karaktärerna från när jag gick i nian, både den mest populära tjejen i klassen och den kaosiga och den mobbade och den blyga. Extra roligt är att Maria Richardsson jobbar i matsal på en skola i Skövde! Så roliga världar att kombinera. Tänk om Berit på Edshult också skrivit en ungdomsroman, då hade jag inte gnällt lika mycket över den ständiga myten om att det fanns myror i morötterna.”

Länk till Fridah Jönssons blogg

 

Coola Maria Richardsson!  Hur häftigt är det inte att bli kallad för det? Aldrig har jag känt mig så cool som när jag läste detta …

2 reaktioner till “Recensioner på gång …

  1. Så kul!
    Det kommer säkert blir många recensioner som blir positiva! Ska bli spännande på fredag, inte varje dag en moster får vara med om det här. 😂
    All lycka med boken!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s