Inspirationslåtar…

Här är en liten spotify-lista med låtar jag gillar, som jag av olika anledningar förknippar med min bok. De tre första låtarna får mig att associera starkt till mina 4 huvudkaraktärer. Texterna avslöjar inte själva handlingen i boken men man får ändå en ganska klar bild av vilka typer av miljöer och situationer den rör sig i. Den sista låten är den version av ”Den blomstertid nu kommer” som jag tycker mest slår an den känsla som passar bäst till boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s