Skaraborgs Författare

Skaraborgs Författare är en grupp författare med anknytning till Skaraborg som tycker att samarbete är den rätta vägen för att nå ut bredare. Vi skriver inom väldigt skiftande genrer, och jobbar på väldigt olika sätt. Vissa av oss är utgivna på traditionella förlag, vissa på hybridförlag och vissa är egenutgivare. Vi stöttar varandra och pushar gärna för varandras böcker. Och vi vill jättegärna ge oss ut på gemensamma signeringar, mässor, författarsamtal och skrivarworkshops!

Vi har en Facebookgrupp som heter justSkaraborgs Författare för den som vill vara med, och tanken är också att vi ska ha regelbundna träffar. Hittills har vi haft en träff, och här kommer en bild därifrån:

Längst till vänster sitter Annica Poring, sedan Marianne Gunve, jag, Hanna Landahl och Petronella Simonsbacka.

***

Jag förstår att många är nyfikna på den här gruppen, och vill läsa mer om de andra författarna, och min tanke är att de alla ska få möjlighet att vara månadens gästbloggare här hos mig! Fast jag kör inte alla på en lång rad, utan jag kommer förstås som vanligt att ha andra författare eller skribenter som gästbloggare också. 🙂

Hittills bland mina gästbloggare har jag haft fyra stycken som tillhör denna grupp.

Deras inlägg hittar du här:

https://mariasforfattarblogg.com/2018/03/28/gastbloggare-petronella-simonsbacka/

https://mariasforfattarblogg.com/2018/05/20/gastbloggare-gunborg-sahlin/

https://mariasforfattarblogg.com/2018/12/27/gastbloggare-annette-brandelid/

https://mariasforfattarblogg.com/2019/01/24/gastbloggare-magnus-r-lindgren/

***

Här följer lite bilder från Bokmässan i Töreboda som ägde rum i oktober förra året. Det var på den mässan denna grupp bildades och de som är med på bilderna är med i Skaraborgs Författare. (Och kvinnan bakom den bokmässan: Yvonne Bergman Lundin är för övrigt också med i gruppen.)

(Alla foton från mässan är tagna av mig.)

***

Skaraborgs Författare består av mer författare än de som har nämnts här, och mer info om dem kommer framöver. Denna sida kommer att uppdateras efterhand!

***