Den blomstertid nu kommer (ljudbok & e-bok)

Den blomstertid nu kommer” släpptes som ljudbok & e-bok den 12 juni 2020 på Word Audio Publishing.

Uppläsare är Malin Molin.

Linda, Anna, Sofi och Sussi är tonåringar i mitten av 80-talet. Utåt sett är de ganska olika, men var och en av dem kämpar med problem i vardagslivet: familjekonflikter, utanförskap, pressen att alltid lyckas och oron inför framtiden. Allt medan vuxenvärlden väljer att blunda för det som sker.

”Den blomstertid nu kommer” är en bok om känslor, fasader och mänskliga hierarkier. Om att försöka hitta sig själv och undvika att gå under i en värld där de vuxna lyser med sin frånvaro. En gripande och bitvis grym berättelse, men samtidigt fylld av hopp.

Maria Richardsson har även skrivit uppföljaren ”Och allt blir återfött”, där vi får följa de fyra tjejerna i början av vuxenlivet.

*

2021 blev jag och Malin Molin nominerade i Storytel Awards 2020, Sveriges största ljudbokspris, för just Den blomstertid nu kommer!

Tyvärr gick boken inte vidare till finalen, men nomineringen var en stor seger i sig!

Här kan du läsa mer om hur tävlingen går till: Storytel Awards – Storytel Awards Sweden

*

Recension av Maria bokälskare Johansson på Instagram: Maria bokälskare Johansson (@mariiajohanssoon) • Foton och videoklipp på Instagram

Vill du läsa fler recensioner av boken/ljudboken? Kolla här: https://mariasforfattarblogg.com/recensioner/

Här kan du provlyssna på ljudboken: https://www.storytel.com/se/sv/books/1696542-Den-blomstertid-nu-kommer

Den blomstertid nu kommer, ljudboken, finns på alla de ställen där streamade ljudböcker finns.

Ljudboken och e-boken finns också tillgänglig på olika bibliotek. (Kolla med personalen om de har den tillgänglig eller om de har möjighet att ta hem den.)