Reflektion angående betygen på mina ljudböcker

En sak som jag tänker är viktig som författare är att inte hamna i någon slags hets att allt bara handlar om att skriva på, för det gör det inte. Själva skrivandet av böcker är förvisso själva förutsättningen för en författare, men man måste också reflektera en hel del över hur det går för de böcker som har släppts.

Hur har mina böcker tagits emot?

Hur kan jag göra för att nå ut mer?

I detta ingår också att reflektera över vilka betyg böckerna har på de olika ljudbokstjänsterna. Jag brukar kolla detta då och då, men nu var det dags för en ny koll eftersom jag har en alldeles ny bok att kolla upp.

Så här ser det ut på BookBeat:

Så här ser det ut på Nextory:

Och här är siffrorna för Storytel:

Sammanfattning:

För det första att ALLA fyra böckerna har relativt höga betyg, allt över 3 är okej och mina böcker ligger alla närmare betyget 4 än betyget 3.

För det andra ligger Gryningsdåd något under de andra, men det är såpass marginellt att det inte bekymrar mig.

För det tredje ligger Och allt blir återfött högst i betyg av mina böcker, vilket är värt att reflektera över lite extra eftersom det är den boken som har blivit minst läst/lyssnad på och har fått minst uppmärksamhet.

Tankar:

Jag känner mig stolt och glad över mina fina betyg, och bestämmer mig för att lyfta fram Och allt blir återfött lite extra i ett kommande inlägg!