Alla är lika mycket värda! ❤

En sak som är självklar för mig är att alla är lika mycket värda. Det är nog något som genomsyrar allt jag skriver. Och det är tråkigt med karaktärer som är perfekta. Det måste finnas något mer. Det är helt ointressant med människor som ALLTID lyckas. Alla har vi skelett i garderoben, alla bär vi på tungt bagage. Vissa bär på väldigt mycket tyngre bagage än andra. Livet är inte rättvist. Verkligen inte.

En del tycks ha allt, och en del verkar inte ha något alls. Men det man ser är ju inte alltid sanningen. Sådant här gillar jag att skriva om. Det som finns bakom det ständiga leendet. Det som finns under den perfekta fasaden.

Mitt skrivande är inte självbiografiskt. Fast ändå … delar av det jag skriver om har ju naturligtvis hänt. Inte nödvändigtvis exakt så som det står dock. Att skriva är för mig en fantastisk terapi. Det blir lättare för mig att se på vissa händelser jag varit med om när jag liksom se det utifrån. Det ger en annan känsla att en karaktär gör något än när jag själv gjorde det. Skrivandet får mig att lära känna mig själv bättre.

Det där med självförtroende är svårt. Mitt självförtroende pendlar extremt. Men jag har kämpat för att bygga upp det, jobbat hårt på att försöka tycka om mig själv. Det är så viktigt nämligen. För tycker man inte om sig själv blir det svårare att tycka om andra.

Att ha ett bra självförtroende är inte detsamma som att anse att man på något sätt är bättre än alla andra. Så kan det ju vara för en del, men det är verkligen inget att sträva efter. Man måste våga framhäva sina styrkor, men får inte glömma sina svagheter. Jag tror på att kämpa hårt för det man vill uppnå, men att alltid, alltid tänka på att vi är faktiskt alla bara människor innerst inne. Alla är olika … och det är helt okej! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s