Läsarkommentarer❤

20171106_210829När min bok släpptes hade jag ingen aning om hur den skulle tas emot. Jag hoppades naturligtvis att mina läsare skulle gilla boken … mycket … men jag var samtidigt livrädd för motsatsen. För det här är min första bok, och det var lite som att kasta sig ut för ett stup och hoppas att någon skulle ta emot mig. Men så började läsarkommentarerna komma in, och jag fick så fina ord och omdömen om min bok. Jag är faktiskt alldeles överväldigad av detta, så oerhört tacksam. ❤ (De omdömen som är med i detta inlägg är endast ett litet urval av alla fina kommentarer som kommit in.)

2 reaktioner till “Läsarkommentarer❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s